2013. július 14., vasárnap

24 órában biztosít védelmet a riasztó távfelügyelet igénybe vevője számára



A riasztó távfelügyelet egy olyan védelmi szolgáltatás amely a nap 24 órájában biztosít védelmet a riasztó távfelügyelet igénybe vevője számára, függetlenül attól, hogy otthon tartózkodik, vagy nem. A riasztó távfelügyelet révén, az ügyfél nyugodtan utazhat el hosszabb időre, mert biztos, hogy figyelni fognak az ingatlanjára.
Az igénynek és a lehetőségeknek megfelelően két féle riasztó távfelügyelet közül választhatunk. Az egyik és a legnagyobb védelmet biztosító a kivonulós riasztó távfelügyelet. Ebben az esetben ugyanis a riasztó megszólalása esetén a riasztó távfelügyeletet biztosító vagyonvédelmi cég emberei a helyszínre mennek, hogy megnézzék, hogy mi az oka a riasztásnak, és szükség szerint intézkedjenek annak érdekében, hogy megakadályozzák a kárt. Viszont ez jelenleg nem mindehol érhető el, de szinte az egész országban lehet igényelni a kivonulós riasztó távfelügyeletet. Viszont mindenképpen egyeztetni kell ezzel kapcsolatban.
Ahol viszont nincs ilyen, ott értesítéses riasztó távfelügyeletre lehetőség van. Ebben az esetben a diszpécserek értesítik az ügyfél által megadott személyeket a riasztás tényéről. Így biztos, hogy lesz valaki aki intézkedik, attól függetlenül, hogy nincs kivonulós járőr.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése